Balkongskydd

 

 

MAXI balkongskydd finns i max 230 cm utdragbar längd. Det är 60 cm högt vilket räcker för att ge önskat skydd i sittande ställning. Vill du se ut så är det bara att resa sig upp och titta över kanten! Oftast monterar man två Maxi per balkong. Ett från var håll så de möts ungefär mitt fram på balkongen. Lämna gärna plats för en blomlåda mellan skydden.
 

Det finns beslag för flera olika räcken. Uppge hur räcket ser ut vid beställning, bredd och höjd, eller diameter.
 
Består balkongen av en rät vinkel, är hörnet rundat eller brutet? Med en eller flera extra hörnstolpar löser vi även det problemet.
För att få bästa möjliga spänst i väven är det viktigt att allt blir rakt monterat. Både lodrätt och vågrätt!
Vill man ha skyddet så högt som möjligt och justerar kassetten så att det bara blir fästpunkt på den nedre delen så kommer väven inte att vara lika spänd i ovankant som i underkant. Bäst spänst på hela väven får man om beslaget hamnar någorlunda centrerat i höjdled på kassetten.
 
Maxi Balkongskydd är avsett att användas när man är på balkongen. Då drar man fram väven från sin skyddande kassett. När man inte har behov av den längre så rullar man in den igen. Tack vare att den är fjäderbelastad kommer väven att ge med sig om det är lite vind, men blåser det för mycket och man inte rullat in den kan den blåsa sönder. Det går givetvis att laga och reservdelar finns.
 

Kassett, hörn och utdragsrör består av anodiserad aluminium. 
Anodisering innebär att aluminiumet får en smutsavvisande, korrosionshärdig yta och bibehåller aluminiumfärgen och glansen samt ger en behaglig beröringsvänlig yta.
 
Ett komplett balkongskydd innebär; tre universalbyglar, tre konsoler, en hörnstolpe och en kassett med standardväv 60cm högt och max 230cm utdragbar längd samt utdragsrör med grepp.
 
Tillägg för extra hörnstolpar, annan väv än från vårt standardsortiment, specialbyglar.
     
  
     
 
 
  Beige med markis
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof