Cabrera

 

 

 

Sun Proof´s skräddarsydda markiser i svensk design Från Nordic Light och Umbra låter dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar.

Men det är också ett skydd mot solblekt inredning och solsvedda växter. Och en markis ger dessutom energibesparingar – utan att kräva vare sig bygglov eller snickarhjälp. Markiser kan göra hemmet vackrare och ge huset en mer ombonad känsla. Med vårt utbud av modeller, mönster och färger kan du vara säker på att hitta ett solskydd som passar ditt hem.

Markiser är en långsiktig investering. En investering i funktioner och utseende som ska hålla i många år. Det kräver god konstruktion, kvalitetstextilier och perfekt installation. Sun Proof´s markiser tillverkas i Sverige. I ett ombytligt klimat som blandar härliga sommardagar med kraftig vind och regn. Vi vet vad som krävs av ett solskydd.
  
Vi har snygga, funktionella och stryktåliga markiser. Sun Proof´s leverantörer arbetar med en blandning av avancerad datorstyrd teknik och ett manuellt hantverk som fordrar erfarna händer. Varje produkt framställs helt skräddarsytt efter kundernas önskemål – mått, färg, form och tillvalsfunktioner.

För oss är det viktigt att du får en markis som passar just dina behov. Och Sun Proof ser till att dina markiser blir monterade av professionella installatörer. Under en markis från Sun Proof är livet helt enkelt behagligare och vackrare. Det tycker vi är en klok investering.

Fönstermarkiser

Fönstermarkis är den typ av markiser där armfästet sitter en bit ner på sidan av fönstret och sedan faller rakt ut kallas ibland även för fallarmsmarkis.

Vissa modeller av markiser har en skyddande kassett runt väven för ett enklare montage men framför allt för att skydda väven.

Fönstermarkisen stänger ute besvärande solsken som höjer temperaturen inomhus. Men de släpper ändå in naturligt dagsljus och låter dig njuta av utsikten. Det är väl så de flesta av oss vill ha det? Sun Proof´s sortiment täcker fallarmsmarkiser, korgmarkiser, vertikalmarkiser, markisoletter och invändiga mörkläggningslösningar. Vi hittar den perfekta lösningen för dina fönster.

Terrassmarkiser 

Terrassmarkis är den typ av markis där armfästet sitter uppe vid duken och sedan viks rakt ut, kallas ibland även för vikarmsmarkis. Samtliga modeller går att motorisera och automatisera för en effektiv användning.Vid maximalt utfall på samtliga modeller finns ett helt varv + 25% väv kvar på valsen

Terassmarkisen skapar ett funktionellt uterum. Sun Proof´s böjda vikarmar ger mer höjd under väven vilket låter dig gå upprätt under nästan hela din markis. Kompletterar du sedan uteplatsen med värme har du en lång, härlig utesäsong att se fram emot.

Korgmarkiser

Korgmarkiser som är lämpad för restauranger,villor, butiker och hotell. Monteras ovanför fönster och entréer. Markisen kan anpassas för alla typer av arkitektur och har mycket stora variationsmöjligheter, både i utformning som möjligheter i färger med tryckta loggor och texter.

 Pergolamarkiser

Pergola är det självklara valet för uteserveringar, där omtanken om gästerna är värdefull. Dessa markiser är också en effektiv reklampelare som lockar folk under hela sommarhalvåret.

Balkongmarkiser/balkongskydd

Balkongmarkis är avsedd att användas på balkonger där man har ett tak eller en balkong ovanför.

Samtliga markiser går att motorisera och automatisera för en effektiv användning.

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra markiser, vi har över 500 sorters vävar till markiserna i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex, Dickson och Docril, klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

Sandatex

 

Docril

 

Dickson

 

 

Klicka här för att se markisväven

Klicka här för motorautomatik

 

 

 

  

 

 

Våra Terrassmarkiser:

Nordic  Light

FA20   FA40   FA60

Umbra

 Granit    Safir

Marcesa   Classic


Våra fönstermarkiser:

Nordic light

DA20/30  DA40/45  DA52

Umbra

Solliden    Haga    Läckö

Sofiero     Tidö

 Fönstermarkis Nordic Light CN20 Korgmarkis

Våra Korgmarkiser/pergola:

Nordic Light

CN20

Pergolamarkisen

Umbra

Cyprus

 Produktbild Balkongmarkis Nordic Light BC26

Våra Balkongmarkiser/skydd:

   Balkongmarkis

   Balkongskydd

   
 

  

 

 

 

 

                     
              Insperationsbilder
 

 

    
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof