Umbra Classic

 

 Umbra Classic är lämplig för villaterasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa dukspänning med kraftfulla fjädrar och Dyneema band. Armarnas fallvinkel är steglöst justerbar 5°-45°. Umbra Classic är en robust konstruktion vilket passar över de flesta uteplatser. Umbra Classic t levereras med upp till 3,5 m. utfall. En terrassmarkis har stort vindfång. Stommen i alla våra markiser är av aluminium, vilket är mycket hållbart utan att vara klumpigt. För att klara extra stark vind kan framkanten förankras med ett särskilt teleskopsstag (tillbehör). Umbra Classic Flexi (tillbehör) gör att du kan ställa markisens vinkel steglöst efter solens höjd. Umbra Classic Kassett har en kassett vilken skyddar duken mot väder och vind.


Manövrering
 
Manuell med vev eller med elmotor styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.

Tillbehör
 
Takkonsoler för montering under lutande takstolar 0°-45°. Teleskopsstag för förankring i framkant. Motorer, automatik och övrig utrustning samt kassett.

Miljöinformation
 
Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra markiser, vi har över 500 sorters vävar till markiserna i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex, Dickson och Docril, klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

 

inspiration1.jpg

markisvav.jpg

motoralternativ.jpg

  

 

 

 

        Mer information 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof