Terrassmarkis Nordic Light FA20

   

 

 

Detta är en smidig terrassmarkis som är idealisk för begränsade utrymmen så som mindre uteplatser och balkonger.

Terrassmarkis FA 20 kommer i två utföranden som båda passar perfekt i begränsade utrymmen, till exempel på balkonger och mindre terrasser. 


FA 22 är en öppen markis i kompaktutförande. Detta är instegsmarkisen i vår nya 20 serie. FA22 är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna.

FA24 är en öppen, kompakt markis i designutförande. Markisen är utrustad med specialdesignade gavlar som knyter ihop den fyrkantiga formen på bärröret med det runda valsröret på ett sätt som ger den ett modernt uttryck.

Vikarmarna är försedda med Dyneema® band över knäleder vilket ger en dukspänning utöver det vanliga. Manövrering sker med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med till exempel fjärrkontroll och sol- och vindautomatik.

Som tillval finns tak som skyddar markisduken mot väder och vind.

Monteras: Direkt på vägg eller under takfot.

Bredd upp till 5,0 meter per enhet.
Armutfall från 1,0 till 2,5 meter.
Seriekoppling upp till 10 meter med motor

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra markiser, vi har över 500 sorters vävar till markiserna i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex, Dickson och Docril, klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

 

 

inspiration1.jpg

 

markisvav.jpg

 

motoralternativ.jpg

 

 

Produktbild Terrassmarkis Nordic Light FA20

           

       
        Mer information 

             

  

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof