Fönstermarkiser

 

 

 

Fönstermarkis är den typ av markiser där armfästet sitter en bit ner på sidan av fönstret och sedan faller rakt ut kallas ibland även för fallarmsmarkis.

Vissa modeller av markiser har en skyddande kassett runt väven för ett enklare montage men framför allt för att skydda väven.

Fönstermarkisen stänger ute besvärande solsken som höjer temperaturen inomhus. Men de släpper ändå in naturligt dagsljus och låter dig njuta av utsikten. Det är väl så de flesta av oss vill ha det? Sun Proof´s sortiment täcker fallarmsmarkiser, korgmarkiser, vertikalmarkiser, markisoletter och invändiga mörkläggningslösningar. Vi hittar den perfekta lösningen för dina fönster.

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra markiser, vi har över 500 sorters vävar till markiserna i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex, Dickson och Docril, klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

Se ditt hus med nya markiser på bara 5 minuter! Prova Markisguiden eller Dickson Designer i din iPad/Android-platta eller på webben, klicka på valfri bild (öppnas i en extern sida). klicka här (Se ditt hus)

 

inspiration1.jpg

markisvav.jpg

motoralternativ.jpg

 

 
 
   

 

 

 

 Våra fönstermarkiser:

 

Nordic light

 

DA20/30  DA40/45  DA52

 

Umbra

 

Solliden    Haga    Läckö

 

Sofiero     Tidö

 

Markiser översikt 

 

                              
                      Flera Inspirationsbilder

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof