Umbra Haga

 

 Fönstermarkis med kasettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Haga manövreras inifrån eller utifrån med band, med motor eller utifrån manuellt med vev. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4,2 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder - upp till 13 meter vid motordrift. Tillbehör som nischkonsoler är justerbara i djupled och underlättar vid montage på stenfasader och liknande.

Material

• Stativet består av naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler med detaljer i pulverlackerat stål (t ex gavel) och pressgjutet aluminium (t ex beslag) eller polymera material (t ex ändskydd). Skruvar och axlar är av rostfritt alt förzinkat stål.
• Armarna är försedda med inbyggda fjädrar.
• Lackerade detaljer är vita RAL 9010 eller gråa RAL 9006 som standard, men kan liksom stativet i övrigt, speciallackeras i valfri RAL-kulör.
• Markisväven är av 100% spinnfärgad acryl från Europas ledande väverier.

Produktdata
 
Maxbredd: 420cm vid motordrift. 375cm vid dragband
Maxutfall vid motor 90cm, vid dragband 120cm

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra markiser, vi har över 500 sorters vävar till markiserna i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex, Dickson och Docril, klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

 

inspiration1.jpg

markisvav.jpg

motoralternativ.jpg

 

 

        Mer information 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof