Umbra Läckö

 
 
 
 
Fönstermarkis är ett effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer etc. Tillverkas i kraftigt utförande och är avsedd för bredder över 3,5 m. Kan enkelt seriekopplas till större anläggningar. Speciellt lämplig för långa balkonger. Monteras på vägg eller i tak och kan kompletteras med skyddstak. Läckö manövreras manuellt med vev eller med motor.

Material

• Stativet består av naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler och med detaljer i pulverlackerat pressgjutet aluminium (t ex beslag ) eller polymera material (t ex ändskydd). Skruvar och axlar är av rostfritt alt förzinkat stål.
• Armarna är försedda med kraftiga fjädrar.
• Lackerade detaljer är vita RAL 9010 eller gråa RAL 9006 som standard, men kan liksom stativet i övrigt, speciallackeras i valfri RAL-kulör.
• Markisväven är av 100% spinnfärgad acryl från Europas ledande väverier.

Produktdata
 
Maxbredd: 850cm
Maxutfall: 160cm

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra markiser, vi har över 500 sorters vävar till markiserna i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex, Dickson och Docril, klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

 

inspiration1.jpg

markisvav.jpg

motoralternativ.jpg

 

 markis35.jpg

 

markis34.jpg

 

        Mer information 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof