Plisségardin

 

Produktbild Plisségardin Nordic Light Pollux


De plisserade gardinerna är en av de produktgrupper som växer snabbast just nu.
Plisségardinen är inte bara dekorativ, den är också i högsta grad en effektiv solavskärmare och ett vackert insynsskydd.

Det finns 7 olika prisgrupper av väv, allt från den enkla plain-väven till den mörkläggande HoneyComb BlackOut.(se färger & mönster)

Klimatsmart inredning i flera modeller

Plisségardinen består av en över- och underlist med en veckad väv däremellan. Du kan välja mellan enkel eller dubbel väv. Den dubbla väven skapar en luftficka i gardinen som faktiskt hjälper dig att spara energi och behålla en behaglig temperatur i rummet. Luftfickan gör att gardinen håller värmen inne vintertid medan den på sommaren skärmar av värmen och temperaturen kan hållas nere. Oavsett vilken väv du väljer kan det vara skönt att veta att plisségardiner är lätta att rengöra och att väven inte bleknar utan behåller färgen år ut och år in.

Plisségardiner finns med flera olika monterings- och manövreringsmöjligheter – uppifrån och ner, nerifrån och upp eller fritt flyttbara. Gäller det ett takfönster finns även möjlighet att kunna manövrera gardinen via fjärrkontroll.

Plissén manövreras vanligtvis med lina men kan även förses med motor om så

önskas.

Här kan du botanisera bland ett axplock av våra vävar, vi har över 500 sorters vävar i butiken i en massa härliga färger och mönster från Sandatex och Umbra klicka på länkarna nedan för att få mer inspiration eller kontakta oss för att låna prover.

  

inspiration1.jpg

plissevav.jpg

motoralternativ.jpg

  

        Mer information 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof