Sol & Vind & Motor Automatik

  

Fönstermarkiser och screens håller ditt hem svalt

 

Utv. solskydd_screen_LP

 


Vi nordbor har ett kluvet förhållande till sol och värme. Större delen av året längtar vi och så snart den första vårsolen visar sig skyndar vi oss ut för att njuta. Men det kan snart bli lite för mycket av det goda och då söker vi efter skugga och svalka.

 

Under sommarmånaderna kan solen rent av bli ett besvär, speciellt om du bor i ett modernt hem med stora glasytor. För varje kvadratmeter glasyta som exponeras för solen flödar det in många hundra watt solenergi – hela huset blir som ett stort värmeelement.
Bästa lösningen för att undvika ett stekhett hus är att stoppa värmen innan den kommit in i huset. För detta är utvändiga solskydd som fönstermarkiser eller screens idealiska. De skuggar fönstret och tar bort en stor del av solenergin innan den ens når fönstret, samtidigt som man fortfarande kan se ut genom fönstret och njuta av utsikten och det vackra solljuset. Fönstermarkiser och screens skyddar också inredning, möbler och växter samtidigt som de skapar en personlig och levande fasad.

 


Utvändiga solskydd

 


Även om utvändiga solskydd i mångt och mycket är idealiska komplement till ditt hem måste de vara lätta att reglera. Det är en klen tröst att ha satsat på fina fönstermarkiser om de är infällda för att det regnade och blåste när du åkte hemifrån på morgonen. Men om du kompletterar med en sol- och vindsensor så får du ett automatiskt solskydd som styrs av solen men som ändå är skyddat för starka vindar.

 

 

 


Tillbehören som gör ditt solskydd automatiskt

 

 eolis_3d


VINDSENSOR Eolis 3D WireFree RTS
Nyskapande batteridriven vindsensor som skyddar din markis från starka vindar genom att analysera skakningarna i markisens framkant. 

 

 sunis_wirefree SOLSENSOR Sunis WireFree RTS 
Denna solcellsdrivna solsensor analyserar solljuset så att solskyddet automatiskt går ut/ner och skyddar ditt fönster vid ett visst, förinställt, gränsvärde.
 soliris_sensor
KOMBINERAD SOL- & VINDSENSOR Soliris Sensor RTS
Denna 230 V kombisensor skyddar din markis eller screen mot starka vindar samtidigt som den styr solskydden för att skapa ett optimalt inneklimat åt ditt hem.

 
Telis 4 Soliris Patio_thumb FJÄRRKONTROLL Telis 4 Soliris RTS Patio
En snygg 5-kanals fjärrkontroll som är både stötsäker och vattenskyddad. Du styr dina solskydd var för sig eller i grupp och kan även styra andra produkter som t.ex. belysning och terrassvärmare.

                            

 Home Motion-10 HOME MOTION Ladda ner            Patio Folder-10 SOMMARRUM Ladda ner              Cover_Glystro_brochure MOTORISERA Ladda ner 

 

Cover_RTS_Handbook RTS HANDBOK Ladda ner 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof