Sol/ Vind/Belysning

 

Sköna Dagar

Sol- och vindautomatik från Somfy gör livet som husägare betydligt enklare. Från motorer till reläer och styrning, från väggmonterade strömbrytare till kabelmontage och helt trådlös manövrering. Med sol- och vindautomatik behöver man inte bekymra sig om sina markiser. De passar sig själva och rättar sig efter väder och vind, även när du inte är hemma. Vi hjälper dig att hitta rätt typ av styrning till dina markiser. Kom in till oss med dina behov så hittar vi den nivå av automatik som du behöver.

Din uteplats blir en förlängning av huset 

En markis med en motor från Somfy ger dig möjlighet att tillbringa mer tid på uteplatsen. Fjärrstyrning, vädersensorer, värme, belysning... Ditt markissystem ger dig en bekvämare tillvaro året runt.

Tillbehören som gör ditt solskydd mer bekvämt.

 

io-logo Framtidens teknik för dina markiser
io-homecontrol® är den nya radiostandarden för hemutrustning. Somfy integrerar den nu i alla sina nya motorer och styrningar. Dessutom delar Somfy tekniken med en rad andra stora tillverkare i branschen. Kraften av denna gemensamma satsning innebär att det intelligenta hemmet finns inom räckhåll – och att det är tillgängligt för alla.
  Se till att ditt hem är "io-ready"
När du köper nytt – försäkra dig då om att dina solskydd är motoriserade med io. Då kan du koppla samman allt och bygga ditt eget home motion hem allt efter behoven ökar. Du kan styra produkter från olika tillverkare och du behöver inte ens vara hemma. Med TaHoma® från Somfy styr du allt – var du än befinner dig.

 

 

TAHOMA. Det är inte så länge sedan vi fick slita med våra solskydd för hand: Stänga fönsterluckor, veva markiser, dra persienner och stiga ur bilen för att öppna garageporten. Sedan kom Somfy med små nätta elmotorer som kunde sköta allt det tunga åt oss och med en smart radioteknik (RTS) som gav oss praktiska fjärrkontroller så vi slapp fara runt och hantera var sak för sig.

 

 eolis_3d


VINDSENSOR Eolis 3D WireFree RTS
Nyskapande batteridriven vindsensor som skyddar din markis från starka vindar genom att analysera skakningarna i markisens framkant. 
 

 sunis_wirefree SOLSENSOR Sunis WireFree RTS 
Denna solcellsdrivna solsensor analyserar solljuset så att solskyddet automatiskt går ut/ner och skyddar ditt fönster vid ett visst, förinställt, gränsvärde.
 soliris_sensor
KOMBINERAD SOL- & VINDSENSOR Soliris Sensor RTS
Denna 230 V kombisensor skyddar din markis eller screen mot starka vindar samtidigt som den styr solskydden för att skapa ett optimalt inneklimat åt ditt hem.
 
Telis 4 Soliris Patio_thumb FJÄRRKONTROLL Telis 4 Soliris RTS Patio
En snygg 5-kanals fjärrkontroll som är både stötsäker och vattenskyddad. Du styr dina solskydd var för sig eller i grupp och kan även styra andra produkter som t.ex. belysning och terrassvärmare.

 

 För mer information:                           

 Home Motion-10 HOME MOTION Ladda ner            Patio Folder-10 SOMMARRUM Ladda ner      Lighting & Heating 2012LJUS/VÄRME Ladda ner

 

Cover_RTS_Handbook RTS HANDBOK Ladda ner            Tahoma 8sTAHOMA Ladda ner

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
Sun Proof